Skip links

Citaro

NOVA PROMOCIJA UČENIČKOG PREDUZEĆA “CITARO”

Naši dragi srednjoškolci će promovisati svoje proizvode i učeničko preduzeće “CitAro”. Promocija će se održati u Američkom kutku Novi Sad 21. aprila sa početkom u 18h.

U sklopu obeležavanja Dana planete Zemlje Američki kutak Novi Sad u saradnji sa organizacijom Dostignuća mladih Srbija, u petak 21. aprila sa početkom u 18.00 časova pružiće vam priliku da upoznate mlade preduzetnike i preduzetnice čije kreativne ideje doprinose da naša planeta bude lepše mesto za sve.

Predstaviće vam se novosadski srednjoškolci koji kroz svoje učeničke kompanije brinu o ugroženim životinjskim vrstama kao i resursima koje svakodnevno trošimo u kafićima!

Učenička kompanija “Soft Awareness” iz Tehničke škole “Mileva Marić – Ajnštajn” bavi se proizvodnjom igračaka za decu od recikliranog materijala koje otkrivaju mališanima divlji svet ugroženih vrsta životinja.

Učenička kompanija “CitAro” iz Gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj” proizvodi i distribuira prirodne osveživače vazduha koje prave od otpada iz ugostiteljskih objekata.

Ovi mladi preduzetnici ispričaće svoje priče i kako je tekao njihov put od ideje do realizacije! Došitze da čujete njihove ideje i podržite ih!

Prijava za ovaj događaj je obavezna i to putem sledećeg linka: https://forms.gle/DFNjY8xTvJeXTAdF7